Cakap Omputih Lebih Org Faham Gamaknya..

Xdak kena mengena ngan aku, cilok org punya…

A:  Sewa umah dah masuk?

B:  Ptg ni saya bank in…

Esok mlm…

A:  Sewa rumah dh masuk?

B:  Mlm ni saya bank in…

Esok petang…

A:  Duit sewa rumah?

Sms tidak berjawab….si C masuk campur, mintak no nset si B ni…esoknya si C ada idea baek punya…

C:  i’ve juz checked maybank2u but un4tunately there’s no transaction till ** nov…i really need ur cooperation 2 this matter….tq

B:  ari ni saya bank in….

dan mmg betullah tghri tu dh masuk akaun….cakap melayu x paham, cakap omputih baru faham, sbnrnya bahasa omputih ni byk tersirat klu ckp melayu konpem terasa…..

morale of the story, ckp la omputih selalu….wakakak….lariiiiiiii

7 Responses so far »

  1. 1

    acu said,

    Xdak kena mengena ngan aku, cilok org punya…

    eleh,yeker cilok org nyer,mcm penah dgr je org tuh criter:P..kikikikikiki

  2. 2

    ct noramiza said,

    mcm tau ja kisah sapa.🙂 rumah sewa tu kat ipoh ke yong?🙂

    ish aku takutlah kalau xiana marah, dia pun speaking london gak🙂

  3. 3

    nanadanny said,

    acu,

    laaa iye ke???? hg dgq saper punya citer tue??? ish2 maknenya akak cilor dari org tu punya laaaa…..’peace’

    ct,

    hg kena tanya kt org tu la, kan aku cilok org punya….hahaha
    xiana bab speaking2 nie, celah gigi die je tue….:)

  4. 4

    jade2020 said,

    errr……i can smell something fishy here…
    ehhh tak marah tauu….cuma terbau ikan je wakghaahahaahaha

  5. 5

    nanadanny said,

    haaa kan dh kata….die mai terus speaking je…
    weh, ingat pasaq kaaaa???? paaaangggg kt hg…:)

  6. 6

    ct noramiza said,

    🙂 wargahakhakah teruih mai tu minah ni. errr xiana, aku nak bgtau ni, ofis aku dah block ngok ngek tu, x leh masuk gak😦 waaaaaaaaaaa

  7. 7

    jade2020 said,

    ooo patutlaa hang sengap je tak masok2 dlm ngok ngek tu


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: