Promote

Alkisahnya aku dapat emel dari seseorang yg tanyakan pasal produk smartherbs yang aku juai tu, die tanya apa kebaikan yang die dapat klu jadi ahli…jd, meh la kite berkongsi sama-sama maklumat ini dan kite share keuntungan bersama-sama….ewaaahhhhh:)  Iye la, hari tu pn bila aku promote risau gak xde sape nak tanya kan, jadi bila dh ada yang bertanya, kite rumuskan kat cni ramai yang berminat dan ingin mencuba…..hehehe

Jadi AHLI:- 

– RM60 dan free sekotak…

– harga ahli RM22, korang boleh juai pada org lain dengan harga RM30 sbb bukan sume org nak jadi ahlikan.  Mungkin diorang nak rasa dulu ok ke x, serasi ke x ngan badan.  Kt ctu kite dh untung RM8…Klu 10 kotak, jom kite kira sama2….:)

– bila jadi ahli, automatik korang diberi ID, isi borang segala dan maklumat bank, pandai plak cari ahli, ibarat mcm sistem piramid, setiap ahli di bawah, korang akan dapat rm…siapa yang pandai cari ahli kt bawah lagi banyak la die dapat, sumenya computerized, bukak web, masuk ID, tengok duit dalam akaun….tadaaaaa:)  Duit akan di bank in setiap 15hb…

Apa lagi yeee, aku rasa itu laaa yg aku dapat skrg ni, wlpn baru 2 minggu aku bisnes, alhamdulillah lepas la duit susu n pampers anak2 aku.  Minggu 1st mmg perit, mcmn aku nak cakap ngan org???  Org nak beli ke???  Sedap ke???  Tp alhamdulillah, baru la aku nampak bisnes ni mmg boleh dianggap rezeki bagi aku n family.  Dan yang best sekali, en mat pn tolong aku promote pada member2 ofis die….:)

Yang penting:-

modal murah + income masuk + produk kite minum = senyum ++

Selamat Mencuba….

*************************************

ini aku nak promote adik aku nyer link lak….rezeki ada di mane2, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan….selamat mencuba juga…:)

http://www.dapatwang.com/?id=norazlina

4 Responses so far »

  1. 1

    acu said,

    wah ader pomote link i ker,suker200x,ahakssssssssssss…mekaceh akakku cyg….hhehehhehehehhehehehhehehehehhehhehehehehhe….

  2. 2

    nanadanny said,

    bak cni 10 percent….woooohooooo:)

  3. 3

    ct noramiza said,

    uish mcm best ja. berapa dpt tu julia, bestnya, cam nak join ja, tp x reti nak cakap gaklah, mcm2 dah aku masuk la ni, tupperwarelah, menang glasswarelah, heheh…

    • 4

      nanadanny said,

      klu nak hg try sekotak dulu la, bagi roomate hg rasa, klu rasa ok promote kt org pn kite dh tau rasa mcmn kan, mat dulu pn mcm tu, malu2 kucing je nak bagi kawan2 rasa, geram gak aku, seronok tengok aku juai tp xnk support bini…heheh last2 bila dh bagi sample kt org, depa beli, org x dapat sample pn tetiba order kt mat nak jugak, alhamdulillah rezeki namanya tu….:) mungkin depa promote antara satu sama lain kot….heheh


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: