Kesihatan Diri…

Echeh…bagus punya tajuk..

Iye kawan2, sekarang aku ada juai produk SMARTHERBS, kopi tongkat ali, kacip fatimah ngan barli….alhamdulillah la, lepas minum kacip ni, aku rasa badan segar sangat, x mengantuk, buang air kecil (sopan kan aku..hehehe) pn x berbau, klu minum yg pearl tu, bau die kuat ya rabbi…

harga pada aku mmg berpatutan, klu korang jadi ahli rm60 seumur hidup, pastu dapat satu kotak free, pilih la yg maner satu pn korang nak, dah jadi ahli satu kotak rm22, dalam tu ada 20 paket, klu bukan ahli satu kotak tu rm30…. pada aku harga tu ok coz klu kite minum kt kedai pn kopi2 tu harga pn lebih daripada tu…

meh aku nak citer sket die nyer khasiat:-

kopi barli – membersih dan menjaga buah pinggang, sejukkan badan, hindar dari kencing kotor, lancarkan proses pencernaan, sesuai untuk DIET, anti-kanser dan kuatkan minda…

ulasan aku (chewah) – kopi barli ni mmg sedap, budak2 mmg suka kopi ni termasuk la anak2 aku.  Bleh gak untuk kempiskan perut klu kite konsisten minum kopi ni.  Ye la kan, nama pn untuk diet….

kopi tongkat ali – kurangkan hypertension, hindar kolestrol berlebihan, amalan kesihatan dalam pemakanan yang seimbang, membantu pelancaran peredaran darah, untuk kesihatan LELAKI….

ulasan aku (chewah lagi…) – melalui pengalaman suami sendiri (ngeh2) die pn cakap sedap, buang air kecil mmg x berbau, badan segar bugar, x mengantuk, badan ringan dan lain2 lagi….lain2 lagi tu korang pk2 la apa yang patut ye…..hahahaha

kacip fatimah – kesihatan dalaman WANITA, kekalkan keremajaan wanita, hindari daripada penyakit jantung, membantu pelancaran peredaran darah, anti-kanser dan melicinkan kulit.

ulasan aku – mmg best, badan segar, x ngantuk, sesedap rasa….

produk ni mmg baru dalam pasaran, ramai yg x tau, jadi skrg aku nk promote la sket kan, klu ada sesapa yang berminat bleh la emel kt aku atau tinggalkan komen kt cni, penghantaran bleh adjust, klu rasa xnk jadi ahli pn rasa la sekotak dulu, klu badan rasa best, jadi la ahli terus….hehehe

pada yang nak, emel aku kt j_liea79@yahoo.com atau tinggal je komen yeeee….

cuba jangan x cuba….pasti puas hati:)

layari:  www.smartherbs4u.com untuk keterangan lebih lanjut…

ahli seumur hidup – RM60 + 1 kotak free, maintain RM44

harga ahli – RM22

bukan ahli – RM30

p/s:  kak ipar n abang aku minum kacip n tongkat ali, alhamdulillah…skrg kak ipar aku pregnant 2 bulan setelah 6 tahun mencuba:)  anak yg bongsu 6 tahun:)  kita berusaha, Allah jua yang menentukan…

8 Responses so far »

  1. 1

    acu said,

    puan julia,saya datin joy nak tempah kopi kacip patimah 3 ghatus,kopi tongkat ali 4ghatus,kopi barli 200 ghatus yer…secepat mungkin…A.S.A.P….

    p/s: weh bestnya klu ader oghang oder cmtu kan kat kite..ahakssss…hahahhah berangan jap….

  2. 2

    nanadanny said,

    weh..klu ada laaa yg ode mcm tu, akak benti keja laaaa, deal ngan datin joy ajoooo….hahahaha

  3. 3

    ct noramiza said,

    julia dah mengorak langkah, kalau nak, meh aku tlg promote kat blog aku nnt ok julia🙂

  4. 4

    yanz said,

    julia, boh laa gambo kotak kacip che timah tu, kiranya gambo2 produk tu laa, nk gak tgkk….
    aku ni skrg byk sgt ubat/vitamin kena mkn, tringin gk nk try tp nanti laa dulu, mcm2 dok ada dlm badan…hehhehehe..

  5. 5

    nanadanny said,

    ct,

    haaa bleh gak, tolong bantu membantu gitu…

    yanz,

    klu nak bleh tengok kt smartherbs4u.com, nnt2 aku tempek kt blog aku ye…

  6. 6

    mai said,

    woi inoi nieh perasan jar jd mak datin😛 cpt pi tackle datuk😛

  7. 8

    acu said,

    akak2,bolehkah adikmu ini menumpangkan dirinya untuk pomote link tambah pendapatan?? aper buliy,buliy cgt2 ,tumpangla..(akak jawab nih)….
    makaceh yer akak ku cyunk..ahaks……
    kepada akakku n kawan2 akak yang disyangi n dihormati selalu,sila2 la jmput ke link ini
    http://www.dapatwang.com/?id=norazlina
    untuk try tambah pendaptan yer….ahaks…..org baru jer jadi ahli smalm,so income tak dapt lagi,tapi best jer baca dari testimoni yg lain2….:D org baru jer aktif tak smapai satu jam dah dapt rmo.50 hahha….best2….syiok2…..dah lepaih tambang bas nadi putra :P……


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: