Tak Dapat Jumpa Hari Jumaat

Haaa…tajuk punya la panjang…hehehe

Baru dapat gud news dari mat, die cakap dinner tu x jadi wat hari jumaat, nak wat hari khamis, kehadiran pn x diwajibkan, jd ibaratnya aku x yah p laaaa….

Bagus, bukan apa, sebenarnya aku pn berat hati gak nak p, tp bila mat kata untuk die aku kena la berkorban sket kan, aku fikirkan haziq mlm2 nnt mcmn, drive jauh lagi sensorang….bayangkan dari putrajaya – simpang pulai – batu gajah – bota – ayer tawar – lumut….uuuuiiihhh jauh tu, tp bila mat kata die yakin aku boleh bawak, aku pn kena la yakinkan diri sendiri kan…hehehe

Baru imagine bleh makan nasi briyani samudera tu (ayam masak merah superb beb), p fajar bleh ingat 1st time jumpa mat kt ctu (ingat x along…hehe), p borang ikan bilis ticik2 tu, tp xpe lah, xdak rezeki aku p sana kan….

p/s:  noi, apa kata sabtu ni kite bertiga (mak, aku ngan hg) p kl cuci mata…:) best x cadangan akak…? hehehe

10 Responses so far »

  1. 1

    acu said,

    lor yaka xjadi p….hehhehe…wah baguihnya pendapatan n cdgn akak itu,trsgtla bes..bestnya klu dpt p pasaq malm jalnn taq n sogo tuh,dah lama tak g…dapt membaziaq skali skala okeh gak,ahaks….umai2 ang tak tringin nak ikut ka???ang duk dediam no kat sana……kehhkehhkekhekh….

    p/s: sdpnya nasi lemak makn ngn aym grg kehepsi pasq malm!!!

  2. 2

    mai said,

    ang nehhhh kecian kt haku xdpt nk membaziaq kt sana….uwaaaaaaaaaa….huiyo sodapnya nasik lmk besh dgn ayam grg kt p.mlm tuh kan inoi….tp lg sodap mcm akak kata tuh nasi beriyani samudera ayam madu die kan akak mabeless…..bila lar nk gi sana…..dh bape belas thn dh xmandi laut tmbh2 kt teluk batik tu, huhuhu…….nnti kita gi tama2 nak nk tgk inoi ang berenang:D

  3. 3

    nanadanny said,

    acu – bernas kaaaa??? hehehe, sogo mesti kena p nyer…hehehe sian kt mai, hg soh die dok diam2 kt sana…heheh

    mai – haa kan, ayam madu, akak p taip ayam merah lak…:) hg nak tengok inoi berenang???? akak x sanggupppp….wakaka larikssssssssssss

  4. 4

    Along said,

    ha laaa…awat tak ingatnya. cemana buleh tersangkut tah kat fajar tuh, tau2 dah bagi no. tepon public tu kan….tah lah, tang tu samar2 sket. yg aku ingat time tu kat level bwh tu kan…. pastu siap buleh buat2 terjumpak kat pasar ramadhan pulak….isshhhhh…lawaklah

    • 5

      nanadanny said,

      kite janji kt tingkat atas, die janji pakai tshirt biru, masalahnya kt atas tu sume jejaka2 ngan kite jumpa pakai tshirt biru, pastu dok senyum kt kite…hahaha lawak, last2 kite dh malas nak tunggu kite turun, pastu en mat kite ni follow, die stopkan kite kt tingkat bawah tu….awwwww…wakaka….

      tpkan, kan pasar ramadhan tu aku x pasan en mat ada, cuma die cakap die mmg nampak kite pn, eeeiii lawak betui la zmn belajar dulu….best betui…hehehe

  5. 6

    Along said,

    mana hang nak perasan en mat tu….pi pasar ramadhan tujuannya bukan takat nak beli kuih ja….hehehe

  6. 7

    klynda said,

    ooii galaklahhhhhhhhh..hehehe

  7. 8

    nanadanny said,

    along – astaga, wehhhh bukan hg pn berpikiran mcm aku kaaaa??? wakaka….larikssss

    klynda – best ooo galak2 nieh….hahaha

  8. 9

    yanz said,

    ish, hampa tu mmg gataiiiii…..hahahhaa..aku dgn ziana kira budak baik bykk laa kan….wakkaakhh…tp along, masihkah hang ingat kt ‘wahab’ yg bwak keta saga putih tu…kuikuikuikk…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: