Kenangan Dulu-Dulu…

Indah nya zaman dulu kala…

Skrg pn indah gak….bila aku ada masa lebih aku citer zaman cintan cintun yg tangkap leleh tu…wakaka

DSC00437

Rasanya ini last aku jumpa en mat, kt pangkor tp kira paling jauh la die bawak aku.  Last semester gak, waktu ni kantoi ngan kmiera n the geng…hehehe

DSC00435

DSC00436waktu ni baru kawen:)  tengok kt jari tangan n kaki x ke inai merah berseri tu….hahaha

tengah honeymoon kt langkawi, waktu ni rasa, ‘eeeiii aku dah kawen????  Biar betui…’ tp aku x menyesal pn kawen awal, pasal itu dh tertulis jodoh aku kan….:)

nnt bila2 kite citer lagi ok….:)

9 Responses so far »

  1. 1

    Along said,

    kat pangkor tu tak bleh blah tuuuu…..buleh pi senyap2 jee, hampeh sungguh julia! kami yg roomate ni pun tak tau, pandai dia kelentong nooo…

    bestkan kawin….ahakss

  2. 2

    nanadanny said,

    weh, aku x bagi tau kaaaa??? aku p senyap2 ye??? ish2 apa nak jadi aku ni….wakaka, maner bleh bagitau, satgi hgpa nak ikut….hahaha lariksssssss

  3. 4

    ct noramiza said,

    tu dia, julia ambik kesempatan komen blog along plak, hehehe…amboi julia, cita pasal dulu2, ish best gak kan, nnt nak tempek gambaq kat sini gak no.

  4. 6

    acu said,

    huih bestnya berchenta no…kekhkhekhe har bagtau mak dulu g pangkor snyap2..hahahahha……oo nih rindu ka kat somi cian akak,huhuhhu takpo naa nntii somi akak balik la hehheheh…..ehhe takpo jauh2 kan lagi rindu……ahaksss

  5. 7

    nanadanny said,

    weh, akak dulu pn terkantoi siyes ngan mat pasal gambar ni la, mak jumpa tau…hehehe
    nasib baik x jadi apa2 kan…ish2 apa nak jadi ntah….:)

    lambat lagi laaaa….klu x ngadap muka tiap2 hari….wooohooooo

  6. 8

    mai said,

    hehehehe..harla inoi dh x bertentang mata mestila akak rindu kt somi, hehehe…sabaq na akak lg baper hari ja lagi leh jupa,heehheheheh…

  7. 9

    nanadanny said,

    mai – windu ooooo….nasib baik hg memahami pasai hg pn dh ada suami kan…hehehe


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: