Aku Tak Paham!!!

haaa senang punya tajuk!!

pasai pa manusia ni klu dh ada kerja yg sepatutnya kena buat, arahan kp lak tu, surat daripada pejabat menteri, masalahnya surat bukan dalam bulan ni, start bulan Februari lagi, tp xdak tindakan, bila soh buat, boleh lagi berjalan2 tengok majlis pelancaran jalur gemilang kt presint 6 tu!!!  Budus!!!  lantak hg la, tau la kuncu2 org kuat atasan pn, tp pk logik la, ni pandai nak tuding sana cni kata org itu ini x buat kerja, tp sendiri punya keja…..mcm @$^*()^&^$^%##^&*&(

MMG ORG &&^$%^#&%%#%^^O(*)()&%&^%^#$^(

3 Responses so far »

  1. 1

    ct noramiza said,

    o dah paham dah pasai pa officer kat sini p putrajaya, ada pelancaran jalur gemilang rupanya🙂 hehehehe

    sapa yg x buat keja tu julia, bakaq ja lah surat tu, x pun call pej menteri, kata kami x berminat nak ambik tindakanlah🙂 agak2 dia takut x?

  2. 2

    Along said,

    satgi dgn hang2 skali julia bakaq kot….saja ja ct ni dok perangat….tp lawak lah

    sabaq julia naa…nanti tumbuh uban awai pulak, control2

  3. 3

    nanadanny said,

    ct,

    woit, nak bagi aku benti awai ka??? satgi x sempat dapat pencen kot…wakaka

    along,

    betui ka klu org x sabaq uban tu tumbuh awai??? nie fakta ka auta along??? tp ok apa ada uban, bru kelas warna rambut ada 2….hahahaha


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: