Wah Mulut!!!!!

Korang ingat x entri yg lepas, tajuk Engkau Buat Sesuka Hati, Ingat Aku X Berani!!!

Haaaa, pasni x yah protected dh, lantak la makcik ni nak baca ke x!!! Aku pn dh meluat dh, dh salah tu salah la, pasai pa plak nk libatkan bahagian ni plak!!!

Kejadian lepas baru je jadi, x silap aku hari selasa aku marah die, smlm nak dijadikan cerita dari mof call aku die cakap pa atas nih dh 4ward pasal mesy bla bla bla untuk hari ni, check dlm buku dan bilik bos xdak, aku cakap tanya balik kt pa atas ni die 4ward bila, takut die bagi salah bahagian…(bukan takut sbnrnya, rasanya mmg salah bagi pn) Nasib baik org mof ni nak cakap sendiri ngan pa atas nie, terus aku sambung balik, sampai laaaa aku x tau surat tu die bagi kt sapa, senang2 je cakap dh 4ward bahagian nie. 

Hari ni punya citer lagi best, die suh par cni amik surat kt atas, urgent sangat la konon, yg bestnya bleh cakap lagi kt par tu, ‘baik2 surat tu, bahagian korang ni selalu sangat bagi hilang surat!!!’  Fuh, ayat x bleh blah, sori nak tanya sket makcik, awak ada rekod ke segala surat2 yg keluar bilik bos hg tu, jgn cakap byk la, tengok diri sendiri, tau la dh tua, jgn jadikan alasan tua tu nak soh org itu ini, nak suruh org mengaku dapat surat dari die…..PODACIT!!!!!!!

Andai kata aku kena mengadap bos die pn aku sanggup, pasai aku rasa aku berada di pihak yg betul, nak takut apa kan, klu aku yg bengang sorang2 kt sini, mungkin salah aku, klu dh sume pa bahagian pn geram, APA KES MAKCIKKKKKKKK!!!!!!!

PANGGEI MAKCIK LAGI BAGUS, PENCEN TAHUN NI PN XPE AIHHH!!!

9 Responses so far »

  1. 1

    ct noramiza said,

    aku yg baca plak tension, apa kata teruih p jumpa bos dia, bgtau kata pa dia selalu hilangkan surat, pastu sertakan bukti yg julia ada. x boleh biaq dah julia, takut satu hari nnt, ada benda serius plak yg jadi, x pasai2 julia kena memo nnt.

  2. 2

    mai said,

    panggil jer die MAK NENEKKKK….lg sesueiii gelaran tu,kuikuikui…..cptla pencen MAK NENEK OIIII….

  3. 3

    nanadanny said,

    ct,

    nak jumpa bos die???? x payah la, depa dari puak yg sama, klu die panggei aku mengadap, terus p je la….x yah takut2, kt cni plak yg officer dok backing makcik tu dari hari selasa tu dok perangat2 aku, ckp aku dh garang la apa la, bila explain dok diam, org pijak kepala, lagi die buat kite sakit ati, skrg ni aku wat diam, die buat apa pn aku wat x tau la…gila la depa ni saje nak psiko aku, tp smlm aku ckp kt die, bos aku cakap sapa dok buat kt aku baik lawan balik, biar depa takut sket, tp die x percaya, aku cakap x percaya tanya tuan sendiri…sengeh mcm kerang busuk!!! Aku paaang sekali rasanya masuk tanjung terus die tuh!!!!

    mai,

    haaa kan panggel mak nenek je senang, perasan nak mampus tau la jaga org besar, perangai tu buat elok2 sket la, kan bwh imej bos jugak….bengong!!!!

  4. 4

    acu.. said,

    har sy cukung!!..nenek kebayan lagi baguih!! hish ingt terer ka nenek wat kijer tuh hello nenek yg tak profesional,ntah hapa2 nenek kebayan oii…g la pencen…g wat haji n umrah tuh sekali tapi yg mabrur yer,jgn p sajer2 jer nak menunjuk,klu perangai mcm tuh tak elok jugak nenek kebayan oiii….
    eee geramnyer baca,kecian kat akak….takpela akak yg penting akak mmg betoi,nenek kebyan yg salah….weh nenek klu nenek baca post neh mmg baguih bagi nenek sedar ckit…kiter kijer nih kena bertnaggungjawab,jgn wat kijer tuh sambil lewa jer,kat akhirat besok awk yg jawab nenek!!!….passtu salahkan org lain,tak baik tau nenek kebayan,harap awak baca yer komen saya neh….bagi nenek sedar diri cikit!!!! harap nenek insaf yer nenek..AMINNN….

  5. 5

    mai said,

    to nenek kebayan…..sila amik perhatian komen acu di atas yer….ia sgt sesuai sekali dijadikan panduan..!!!!kerjasama dr nenek amatlah kami hargai….sekian terima kasih

  6. 6

    nanadanny said,

    acu n mai,

    lawak la hgpa ni, weh mai, hg tingat nak keja balik ka??? ayat mcm jawab surat..wakaka

  7. 7

    acu said,

    aah sbnarnya mai nieh rindu nak kijer,windu kat kak bib (tettttttttttttttttt)….tuh yg jawab pong mcm jawab surat nguihnguihnghuih…

  8. 8

    mai said,

    sapa yg rindu kt keja…org rindu kt karangan sekolah rendah dulu2 ler :Pkehkehekehkeh…..

  9. 9

    acu.. said,

    elleh dah windu kat kijer mxngaku lak plok die😛 ngehnghehneghn


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: