Citer D Sebalik Gambar

IMG_1677

waktu ni cik xiana kite menjadi baby sister, tekun je die melayan budak-budak tu tp dh x larat, die pn cabut lari….wakaka…..larikssssss!!!

IMG_1681

awat kmiera tenung kt coklat tu, jgn riso, kak santa bagi kt sume orang, xdak yg miss punyer….hahaha

IMG_1679

Bersama princess fatin, budak ni cute sangat, mcm anak org puteh, iye la membesar pn kt negara org puteh kan…hehehe, fatin ni kuar awai seminggu dari haziq….

IMG_1682

ksherry n along seronok tengah memasukkan segala souvenier dalam beg dari kak santa…satgi ada yang tertinggai….hehehe

IMG_1683

bergambar beramei2 dengan perfume yang kitorang dapat….wangi gilossss!!! lepas ni nak order la kt klynda perfume jenis mcm tu tp nak beli yang besaq sket….:)

IMG_1685

haziq bergambar ngan auntie…ops, ngan kak xiana kite….dalam hati haziq berbisik, ‘ awat kak xiana ni sonok sangat….’

IMG_1690

waktu ni baby sister yg 2 org ni tengah adjust bebudak ni bergambar…pasai pa 2 orang anak aku ni tunjuk penumbuk, ish kecik2 jangan dok tunjuk ganaih sangat ehhh…

IMG_1692

haaa cpt2…kite nak tangkap gambar ramei2 nie, ct n xiana je dh standby…alahai fatin, comei je diri senget mcm tu, maner la mama die nie, dh la dok jauh sket dari org…

IMG_1695

haaa…dh ramei, waktu ni aku suka tengok fatin n khaireen, macam adik badek plak aku tengok….

IMG_1698

kan aku dah cakap, betapa akrabnya khaireen n fatin, depa bergambar kt tempat lain plak tp still bersama….hehe

IMG_1700

waktu nana tengok gambar ni, die leh cakap, ‘eeeii bila faris berdiri sebelah kakak ni, kakak x perasan pn, dah la sama tinggi…..’

adoiii la anak dara aku sorang ni, jgn dok mereeeelaaaa waktu budak-budak ni noooo, satgi ibu babap sekali baru tau….

sekali tu, adik aku p cakap kt aku, ‘ handsome la anak kawan kakak tu, sebaya ngan nana ka???

kebetulan nana ada kt ctu, die sengeh2 terus lari masuk bilik…..adoiiii la…..takut aku nak menempuh hari2 yang mendatang….bila nana masuk  sekolah rendah, p plak sekolah menengah, mesti banyak lagi citer yg aku x sangka nnt….Harap nana belajar rajin2 dulu yeee….

12 Responses so far »

  1. 1

    yanz said,

    hehehhehehehh…
    satgi ada yg jadi besan nih……heheheheeh…besan takpe, jgn besen…
    comey2 je sume bila dlm gamba, yg besar nmpk kecik, yg kecik, nmpak kecik…hhahahahhaha..

  2. 2

    ct noramiza said,

    amboi yarn, dah lama x merasa penampaq kot? pangggggg

    cuba klik bg besaq, mesti nampak klinda besaq kat situ🙂 wargahkahakha lariiiii takutnya

  3. 3

    jade2020 said,

    ahaah tetiba plak aku jadi lagi tinggi dari ct. errr bkn kita sama tinggi ke? dlm gambaq ni aku jadi sama tinggi dgn yan ler…wowwww…

    aku sukale tgk khaireen, dia dah bulat. errr mak dia pon sama…**mmg konpem lari tak ckp tanah dah aku nih**

  4. 4

    mai said,

    hahahaha nana2….kecik2 lg dh pandai nk cintan cintun….dh beso nnti mesti ramai peminat nih,kuikuikui…..

  5. 5

    ct noramiza said,

    oi oi oi pasai pa hang blh baca apa yg ada dlm pikiran aku pg tadi? mmg betoilah, aku tgk, pasai pa xiana lg tinggi dr aku, rupanya itu hanyalah tipu helah seekor kasut, sila jgn tertipu, apa2 pun, aku mmg tinggi dr hang, terimalah hakikat tu.

    kurang asam punya xiana.

    err bulat kecil bulat besar bulat yg besar, betoi ka lagu tu camtu ha?

  6. 6

    nanadanny said,

    yanz,

    besan??? awwww, nak ka klynda berbesankan kami yang sederhana ini…wakaka…lariiii laju2…..

    ct,

    hg kot yang kena penampaq dari jauh ngan klynda nnt, satgi ada yang x ngaku jiran sebelah…haha

    mcm ni la ct, if i not mistaken, meh cni cikgu ajar….bulat kecil, bulat kecil, bulatlah besar, syg mama, syg papa, saya nak tidor…6x 6x 36, 6 besar 6 besar, saya ‘bear’….hahaha x sanggup haku nak sebut dengan perkataan melayu…warghhhhkahkah

    jade,

    ish hg ni, x pasai2 ja mak die pn terbabit sama…hohoho

    mai,

    ish takutnya, ikut perangai saper la tu….hehe

  7. 7

    KING KOIL said,

    fuhh nasib baik arissa berdiri tegak, mek tu bukan reti dok diam.. rifqy tu dok main rambut ayiesh ka?? kmiera sependapat dengan ziana, si khaireen tu makin bulat.. hari tu nak tanya along bagi khaireen makan apa sbb tengok badan dia “kejaap”, nak gak anak kami macam tu.. hehehe!! weii nak copy gambaq noooo, semua comey..!!

  8. 8

    acu said,

    aaii taktau lagi ka,meh nak buat announcement…mstilew ikut perangaii ibu dier lewww…wahahahahahaaha ampun2x,weh tpi betui paaaaaaaaa….=D kan?kan?kan?kan?kan? ececececeh har jgn tak ngaku =p….

  9. 9

    KING KOIL said,

    lor.. gambaq kecik cemana nak copy nih??

  10. 10

    nanadanny said,

    acu,

    amboi3 sedapnya cakap!!! hg ada rujuk kt abg mat x??? ntah2 die lagi advance dari akak kot….wakakak

    king koil,

    ish, copy je la xkan x bleh kot….paaanggg kmiera…lariksssssssssss

  11. 11

    Along said,

    sorry…terlambat betoi aku komen kat sini…byk halangan daa

    first of all, thanx to xiana bcoz menyedarkan diri ini…huhuuu..tak pa think +tive, motivasi diri tu. Khairieena tu aku bg makan nasik mcm org len gak la, cuma mmg sejak tahun 2009 ni dia dah berselera makan, tak mcm dulu2 lg. Jgn risau Kak Mira, budak2 ni ikut peredaran umur depa, smp satu tahap depa kurang makan, asyik nak main ja, pastu smp satu tahap depa berselera, bg apapun abih, layan jalah. Aku pun senang ati gak tgk, cuma aku ja malas nak masak… hehehehe…larikkksss

    Apapun, time tu mmg best gilos kan…rasa mcm tak cukup masa ja. Kalau la masing-masing bujang trangtangtang lg, buleh jadi kita berkampung teruih ja kat situ kan.

  12. 12

    nanadanny said,

    betui tu along…think ve++++++
    msia boleh…hehehe


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: