Aku Masih D Cni

Sekarang aku bersiaran dari bintulu, sarawak…kt umah adik aku. Still x bleh balik atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan…uwaaaa

Kalau x, isnin lepas kami sekeluarga, mak n adik aku dah sampai kl, tp haikal x lepas kt airport dan kena stay lagi….:(

Bila aku dh sampai putrajaya, aku sambung citer ye…Apa2pn doakan aku n haikal selamat sampai ke rumah.  Rindunya kt sume….especially kt nana n haziq….

5 Responses so far »

  1. 1

    yanz said,

    aik, pasaipa, haiqal tak sihat ka?
    hr tu ada anak bos kt sini, tak lepas naik flight air asia psl anak dia sakit mata, alaa depa ni, setakat budak umur 3 tahun pon tak bagi naik, kira tiket burn camtu laa kot..
    hang p bintulu umah adik mana, adik hang pindah ke bintulu ke?

  2. 2

    jade2020 said,

    apasal dgn haikal?

  3. 3

    kittycat said,

    tadi ina dah citer haikal tak lepas, sian haikal yek…

  4. 4

    nCT said,

    awat ni, aku x tau apa2 pun

  5. 5

    Along said,

    aku pun tak tau apa2 pun ni…cerita la sket wei


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: