Kena Tag

Aku kena tag ngan mommyrifqie lagi, tag yg dulu x buat lagi…kehkeh tetiba nak buat yg ni dulu, tag yg lama tu akan menyusul kemudian…insyaallah….

Nama-nama timangan anda :

kakak – adik2 aku

mak jang – anak2 sedara aku

kawan2 di ofis – kak jue, jue….nama aku dh pendek kenkadang nama penuh la depa panggei aku….

Anda seorang yang :

tegas, tp boleh dibawa berbincang, masalahnya jangan cari pasal ngan aku, bila dh tercari pasal ngan aku, alamatnya susah aku nak terima balik mcm mula2 aku baik ngan org tu…Entahlah, hati aku ni keras sgt kot wlpn org selalu kata perempuan ni sekeras2 hati mcm nasi juga, ermmmm apa kaitan keras n nasi ekkkk????  (Paangg kt diri sendiri….wakaka)

Insan teristimewa? Describekan dia terlalu istimewa di mata anda :

arwah bapak, mak, adik beradik, suami dan anak3 ….mereka tidak boleh ditukar ganti…

Lagu kesukaan anda :

melly goeslow & yusri , all 4 one – so much in love, byk weh…asal yg rancak n romantika d amor, aku layan aje…:)

Makanan kesukaan anda :

klu aku cakap sume makanan aku suka, bleh x???  Betul korang, aku jenis x memilih, asal adoooo aku makan je…

Warna kesukaan anda :

Dulu suka warna biru, skrg ni dh x kisah, asal cantik di mata, rembat je…

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda :

purse
hp
pen

Kali terakhir masa anda menangis, kenapa? :

ari rabu lepas, waktu tgk citer mertua vs menantu, waktu tu mak mentua nurul ain tgh explain yg die sayang kt menantu die sbnrnya, waktu tu erra nangeh, aku pn join sekali nangeh….sgt mudah ok airmata ni turun, xleh tengok org nangeh huhu

ok, dh siap, aku x nak tag sesapa dh, korang mesti dh baca blog mommyrifqie kan, jadi pandai2 la bawak diri….hahaha

4 Responses so far »

  1. 1

    nCT said,

    bagus bagus ni yg aku suka, namblas bintang utk nanadanny

  2. 2

    nanadanny said,

    yiiha yiiha hangrey…..
    korang x jeleskah??? hahaha

  3. 3

    yanz said,

    pok..pok..pok…tepuk tangan, bg jula juli bintang tujuh kt nanadanny bukan bintang tiga ekk…

    hati pompuan ni org kata mcm kerak nasik, walau keras camna pon, bila kita siram air, boh dlm periuk tu, lembut jgk kerak tu, kalau terlebih boh air, bleh buat bubur plk…hehehe..ceh, ape yg aku melalut nii…
    yg bab warna biru tu, aku ingat, dulu hang mmg byk baju biru kan..jade baju merah, along ape ha, kuning kot…hehehe (sori ek, kalu salah)..

  4. 4

    nanadanny said,

    yanz,

    weh, betui la warna kesukaan yg hg cakap tu, mmg sume betui la kt atas tu…
    (senyum je lah, x yah tepuk tangan….) hehe


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: