Byk Benda Nk Citer

Ari ni mood nk citer non ado…

Esok insyaallah roh ghajin mai dlm badan aku, aku akan citer satu persatu, aku kena luah jugak kt korang, coz korang nyer komen mmg bleh mententeramkan jiwa raga bakul aku…..Walaupn hasben aku sentiasa bagi sokongan + pk positif, pada aku lelaki punya pendapat lain sket, aku suka sokongan laki dan pompuan….Haaa gitu….

By the way, jade tolong aku mcmn nak bagi private entry tu….nnt aku bgtau paswed melalui emel ye…..

traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..

10 Responses so far »

  1. 1

    jade2020 said,

    mula2 taip macam biasa. time nak publish tu hang tekan kat visibility, edit pastu amik laa yg paswed protekted tu

  2. 2

    nanadanny said,

    tq, your co-operation is really appreciated…
    ceh, ayat seropa waktu shorthand dolu kala…haha

  3. 3

    Along said,

    cerita cerita….jgn tak cerita tau…berkongsi meringankan kepala otak

  4. 5

    azni said,

    cepat la cerita..

    blh tak minah ni pi buat entry tanya jade cara nak buat password kat entry.. isk isk isk

  5. 6

    nCT said,

    aipp private private jugak, password jgn lupa tauuuuuuu

  6. 7

    yanz said,

    ish dh puas org komen, tak kuar jugak citer baru…hehehehe

  7. 8

    m|era said,

    woii mana nyerrr??

  8. 9

    acu.. said,

    ish2 mana nih lamer dah menunggu nih:P

  9. 10

    nanadanny said,

    kepada adikku dan kengkawanz ku sekalian,

    harap bersabar, semalam cheq bercuti, dah draf byk tu ari ni nak sambung lagi….byk citer weh, sabor naaaa……


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: