Tiara Beach Resort, Ng 9

Bulan lepas kami sefamily bawak anak2, mak n adik berjalan ke Ng 9.  Tengok dalam internet mcm best je tempat tu, so kira jadik aje…

Dlm perjalanan, mat tersalah jalan lama la plak, jd kena tempuh pekan n rasa jauh sket.  Haziq dh mula sedu, last2 nak dekat sampai hotel, haziq pn memuntahkan segala yg ada dlm badan ni…Sian tengok die, mungkin die dh pening kopla pikirkan pasai pa la abah die bawak keta x sampai2 lagi ke hotel…hehehe

Sampai je hotel, lepas mat amik kunci, budak2 ni dh excited nak mandi.  Aku x bagi lagi pasai biar la aku masak nasi dulu….makan la kenyang2 dulu coz kami sampai dekat kui 4 lebih.  Lebih baik perut tu dah kenyang, senang citer…

Dalam dok makan tu, budak2 ni x habis2 ckp nak mandi….Makan laju2, it’s time to terjun kolam…ngeh2

1-092 hi kawan2 ibu, nak join saya mandi kolam????

 

1-095 ish ibu ni, x sabar dh nk mandi la, kenapa kena pergi shower dulu….???

1-142 view yg chantek…..

Yg buat aku terharu, nana x habis2 ucapkan terima kasih kt aku n husband coz bawak die ke sini…..

Yg penting, sume happy, itu paling utama……

5 Responses so far »

  1. 1

    nCT said,

    bestnya nanadanny. bila tah kami nak bawak rifqy plak p jalan2 mandi manda. nanti nak apply cuti lah, best sket p masa x cuti kan.

    bijaklah nana tu berterima kasih kat mak ayah dia.

  2. 2

    nanadanny said,

    nCT,
    tu la, kenkadang syiok jugak jenjalan mcm ni, release tension sket…
    nana dh besaq siti, nanti rifqy pn akan buat gak cenggitu kt hg…:)

  3. 3

    mai said,

    bestnyaaaaaaa….xdpt nk ngikut:(((

  4. 4

    kittycat said,

    weii jom p bercuti ramai2, kita p yg dekat2 je lah.. PD ka melaka ka.. ini hanya satu cadangan, sekian, terima kasih.

  5. 5

    nanadanny said,

    mai,
    tu la kan, klu hg ada, sohih hg join sekali…huhu

    kittycat,
    besh gak idea tu…tp klu x nak p jauh2 kite mandi kt ulu yam pn besh gak, wat bbq kt sana….wahhhh, bbq korang……pastu wat la lauk sket2…:)


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: