SuNyI

Aku sunyi korang….

Wahhhhh…..ayat x bleh blah!!! Warghhhhkakah

Smlm balik kerja, adik aku dh ada kt umah, dh tolong angkat kain di jemuran.  Tq yaaaa….hehe

Masak-masak, sembang2 jap, terus makan pastu baru mandi….hehehe.  Tara dok mandi tu aku mcm terdengar je sora2 anak3 aku tu…..sedih weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…..

Lepas mandi, terus basuh baju, tp baju yg dh angkat tu aku bior je dalam bakul….hahaha smlm nak rileks sket, ari ni biar lipat sekali baju yg angkat untuk hari ni….cheeehhh serupa ghajin je….entah2 dok dalam bakul lagi….wooohoooo

Pagi ni pun, aku xdak mood nak masak, x bawak pn breakfast p keja, bangun2 je iron baju dulu, sapu sampah pastu baru mandi……eiiii mood nak p kerja tarak la….ingat kt anak3 je ni, apa kes???? Nak beronggeng pun keta xdak, dok je la kt umah tu diam2…..:)

Balik ni nak cepat2 lipat baju pastu nak tidoq awai…..tapi nak tgk citer foziah latip tu plak…best la die berlakon, rasa nak tengok tiap2 malam, tp bolehkah????  Rasa mcm satgi tv yg tengok aku kot…..

Yeaaayyyy….lusa nak balik dah, amik half day coz bas kui 4.30 petang….

Balik kg…………..ho ho ho balik kg…..ho ho ho balik kg…..hati giiiiiiiiiiiiiiiraaaaaaaaaaaannnnggggg….

8 Responses so far »

  1. 1

    klynda said,

    sunyi no x dak anak2…rasa kosong je umah…i cant live without them..huhuhu

  2. 2

    jade2020 said,

    amikle aku jadi anak angkat…..dijamin oleh sirim, takkan sunyi punye. cayo ler ckp den

  3. 3

    nanadanny said,

    klynda,

    Yap, absolutely i agreed with u………sodihnya bila tingat kt anak3 tau…

    jade,

    x mau la aku amik hg, satgi sume aku kena tanggung makan minum pakai sume….:)

  4. 4

    KING KOIL said,

    termasuk pampers, hiks!!

  5. 5

    yanz said,

    ala, jade bukan mkn byk sangat..huhu..baju pon saiz s je, pampes je pyh cari saiz..hahhaha

  6. 6

    klynda said,

    aikk, tak balik kenduri kawen lagi ke??? pelikk

  7. 7

    jade2020 said,

    oiiiiii….mana tuan rumah ni? dah mogok ke hape?

  8. 8

    nanadanny said,

    i’m backkkkkkkkkkkkkkk……wooohoooo


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: