Jemputan Kahwin

Bukan haku yg nak kawen tp………..

Chehhhh iya2 je…..sebenarnya adik aku la yg nak kawin, jd kt cni aku nak jemput kawan2 yg berkesempatan datang umah aku ehh silap umah mak aku kt taiping tu…..pada 30 November ni, hari ahad yoooo….Maner la tau member2 yg belah utara ramai yg balik minggu ni bleh la corner sat exit kt kamunting tu…..ishhh aku lak yg debar-debar….wakakak

Ok daaaa….

6 Responses so far »

  1. 1

    klynda said,

    sronoknya makan kenduri kawen..hehehehe…

  2. 2

    klynda said,

    lorrrrr salah ayat…pembetulan – sronoknya makan nasi kat kenduri kawen..hahahah

  3. 3

    KING KOIL said,

    adik mana ni yg nak kawen? adakah adik yg ituuuuuuu?

  4. 4

    nanadanny said,

    klynda,

    hahaha nasib baik cpt perbetui ayat tu, satgi byk plak cikgu memperbetuikan ayat klynda…..:)

    king koil,

    noooo no noooo….kmiera ka nie??? ish nama samaran p tukaq plak dah…ni adik bawah saya, adik yg bongsu tu still available lagi…hohoho

  5. 5

    KING KOIL said,

    ha ler kmiera, hehehhe! terKING KOIL japs! ahaks!

  6. 6

    acu said,

    owh no no no no no no…..k miera im still single okeh..kehkehkehekhkehkeh..


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: