PTK

Minggu depan aku akan p ujian PTD ehhh silap ujian PTK sekali lagi…Dah la ujian tu kat Adamson Hotel KL, ada sesape tau x kt ner, atau ada sapa2 yg p ujian tu di tempat yg sama, sila bagitau aku…heheh

Baca paper semalam mcm lega je coz CUEPACS minta PTK ni dihapuskan, rupa2nya JPA tetap pertahankan periksa ni.  Apa2 je la yg pasti aku x tau hotel tu di maner, dan kenapa la jauh benor ujian tu diadakan???  Kan senang klu die buat kt putrajaya je untuk calon2 mcm aku ni, jimat kos dan tenaga gitu….hehehe

2 Responses so far »

  1. 1

    jade2020 said,

    uikkkk… kat mana hotel anaklelakiAdam tu? tak pernah dgr pong nama hotel tu. anyway….goodluck ok. interview overseas hari tu?

  2. 2

    nanadanny said,

    tu la kan…hotel baru diorang cakap…
    isnin dpn aku p naik erl ngan member kt cni, pastu terus amik teksi je senang…

    pasai over the sea tu sebenarnya banyak benda aku nak citer apa bos haku dah buat kt aku tau….cheeeewahhhhh x la ada la benda yg die x puas hati kan lepas aku p interview tu, tunggu la aku dapat surat ‘dukacita dimaklumkan bahawa puan blaaa blaaa blaaa dlm temuduga yg lepas’ haaa pastu aku leh citer peristiwa-peristiwa sblm, semasa, dan sesudah interview tersebut….
    chehhhhh kasik suspen sket beb!!!! hehehe

    amacam p tempat hindustani??? ada syiok ka???? cpt update gambo…ngeh2


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: