Ada Aku Kesah???

Haaaa…tajuk memang menakutkan je…

Tp, memang la selagi aku x luahkan dalam blog ni, aku rasa geram je….coz masih ada dalam ati aku ni.

Semalam, bos aku xdak.  Jadi, sukati la aku nak tonggang terbalik kan bilik bos aku, aku nak bagi kusi naik atas meja ka, nak bagi fail-fail atas kerusi ke, nak bagi kaki meja naik atas ke, itu kerja aku kan????  Sukati aku la aku nak kemas ke x…..selagi bos aku suka aku jadi PA die, that’s not ur business nak sibuk2 soh buat itu ini, pastu engko sibuk-sibuk la cakap itu ini….

Semalam, mcm biasa la ada budak suka sibuk kt bilik aku ni kan….p jenguk plak kt cermin bilik bos ni kt bilik aku.  X malu kan!!!!!  Pastu dok sibuk cakap, ‘kak, bantal yg ada atas kerusi bos ni die beli ke dari umah die’.  Aku jawab, ‘ntah, x tau la plak’.  Senang kan jawapan aku!!!  Ye la, xde koje aku nak p tanya die bantal tu die dapat dari maner…..Gilerrrrr!!!!  Pastu budak ni cakap lagi, ‘eeeiiii, tuan ni x gheti betui la nak susun bantal tu, sepatutnya senget la sket bantal tu baru cantekkkkkk……Dalam ati aku, eeeiii tau la ngko ngok kan, nak kata aku tp ko kata la bos yg x gheti susun…. Eeeeiii minah ni, engko buat je la keja ngko leh x, x yah la dok sibuk2 masuk bilik org dok pong pang pong pang itu x kena, ini x kena…..Kan aku dah cakap td sukati aku la DAN ADA AKU KESAH nak buat camner pong, dah bos x masuk, aku pn malas la nak masuk bilik die pepagi tu….petang2 nanti tugas seorang PA memastikan bilik bos die terurus dan bila bos masuk bilik keesokan harinya, hati die akan tenang…..setenang-tenangnya…..ada PAHAM minah sibuk??????  Nasib la klu engko terbaca entri ni kan…aku pn x tau ngko tau x blog aku ni tapi klu engko baca, elok la tu.   Engko mesti terasa hati nyer pasai engko tau skrip tu memang skrip engko kan!!!!!!  Nasib la cik adik ooiiii,  kite jangan la dok cari pasai ngan org, sudah2 la ko cari pasai ngan bini org, pastu pakwe engko p cari pasai plak ngan aku p fitnah benda yang bukan2, haaaaa elok la korang diijabkabulkan secepat mungkin, nak sangat tengok korang bahagia jadi suami isteri kan……

K…..dah kurang sket geram aku pada budak ni, korang tau la kan aku jenis mcmn bukan suka sangat nak cari gaduh dan senang citer saper yang kenal aku, tau la aku mcmn…….Malas nak puji diri sendiri kat sini……………………woooooooooooohooooooooooo statement x bleh blah…….warghkkkakakah….stop sini dulu yek….traaaaaaaaa

2 Responses so far »

  1. 1

    miss k'chi said,

    penyiiibuk ajooo org mcm tu……..ingat die tu pembersih sgt ka….cuba check kt meja die ntah2 dh jd mcm sarang tikus dah,kehkehkeh….sibuk jar nk komen brg org…..x pyhla kisah org2 mcmtu….buang masa ajooo layan……….

  2. 2

    nanadanny said,

    tu la pasai….
    biasalah kan, dh rutin memang suka mengganggu keharmonian org lain, kira itu hobi die la tu…
    klu x xkan die nak gak suami org kan….haaa gitu….
    fuhhhhhh!!! laser akak ari ni weiiiiii


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: