SeL@m@T H@Ri R@y@

Assalamualaikum semua,

Di kesempatan hari baik bulan baik nie, kami sekeluarga ingin memohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa, tersinggung hati dan perasaan sepanjang kami ber’blog’ di sini. 

Juga kepada kawan-kawan yang jauh di mata, dekat di hati tapi kebanyakannya dekat-dekat belaka area kolumpo, selangor n putrajaya juga di perak, dan x lupa pada kakak yang dok di geneva, mohon maaf jika ada ‘sesuatu’ yang terasa hati…..

Dan, kepada kawan-kawan alam cyber…thanx all

SELAMAT HARI HARI RAYA AIDILFITRI..

MAAF ZAHIR DAN BATIN…

 

p/s:  Hati-hati di jalan raya….JOM KLIK, depan dan belakang…heheh

7 Responses so far »

  1. 1

    klynda said,

    SELAMAT HARI RAYA..HUHUHU..MOHON AMPUN DAN MAAF JIKA TERLAJUR PERBUATAN, TERSALAH CAKAP, TERMAKAN HATI..HUHUHUU….

  2. 2

    @z said,

    selamat hari raye….mintak maaf sesangat kalo ada salah silap n terkasar bahasa sepanjang kita kenal di alam cyber ni ek….

    peaceeeeee!!😉

  3. 3

    nanadanny said,

    klynda,
    Selamat Hari Raya….Saya pn mintak maaf yer….
    Jgn nangeh pagi raya tau….hehehe

  4. 4

    nanadanny said,

    @z,
    aku pn sama ye…
    selamat hari raya…maaf zahir batin…
    klu ada kesempatan, raya nnt kite jumpa ek….kite buat perjumpaan ngan kawan-kawan yer..

  5. 5

    yanz said,

    Selamat Hari Raya semua..
    aku pon mintak maaf byk2 kalau ada terkasar bahasa, tersilap kata, terlebih bicara dan terusik di mana-mana…
    Insya Allah, nanti kita jumpa ramai2 ye..
    nk buat cadangan bleh tak, apa kata tahun ni, kita p umah ct, kk mira n along eim, kan umah depa 3 org ni kita tak penah p lagi..hehheheeh..

  6. 6

    Along said,

    along pun nak ucap selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin dari dulu smp skrg…nanti bleh lah kita bersendaloka lagi.

  7. 7

    nanadanny said,

    yanz,
    aku sokong cadangan hg tu…heheheh
    nih tambah lagi satu, hgpa x pernah p umah xiana gak kan….kite p terjah umah die jugak…huahuahua
    nak mai umah aku pn no hal la, nnt aku adjust bila tau….

    along,
    aku pn sama along, mintak mahap la byk2 dari kite kenai dulu nooo…
    bila kite nak bersendaloka nie??????? heheh


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: