18 September

Ari ni besday haikal…

Sume pakat wish die dah pagi tadi…

Dok senyum simpul lagi mamat tu…heheh

Sebelum aku gi kerja, haikal sempat demand lagi, “ibu, balik nanti ibu beli kek tau, pastu malam nanti lampu semua tutup, pastu pasang lilin, semua nyanyi lagu hepi besday kt haikal la”…..heheh nak tergelak pn ada bila die cakap mcm tu…

Tengahari tadi, aku tanya nana, “klu ibu beli kek dekat haikal, haikal je yg tiup xpe ke??? Nana jawab, “la ibu ni, kan hari ni besday haikal, mesti la haikal yang tiup”….hehehe bagus!!! bukan apa, tahun lepas masa celebrate besday haikal, aku ingat lagi nana nangeh die kata xde sapa pn wish dkt die, tp sekarang nana dah paham, dah 5 tahun, pandai dah berfikir…..

tp, malam ni mcm biasa….en mat xdak, die kena duty…aku pn heran la, asai nak celebrate besday anak, mesti die duty, asai die duty je, besday anak….konpius lor mcm nie…hehehe

Hepi Besday To My Dearest Son…

Mohamad Danial Haikal….Dah 4 Tahun Umur Anak Ibu……..

Alhamdulillah….

11 Responses so far »

  1. 1

    nCT said,

    alhamdulillah, happy birthday haikal. mintak la ibu belikan hadiah best2, kan ke ibu dpt bonus nnt? hikhikhik….

  2. 2

    mamaAJ said,

    hepi besday Arissa Jasmine.. oppsss salah, hepi besday haikal!! Waaahh ramainya bulan september ye, meriahnyaaa!

  3. 3

    nanadanny said,

    nCT,
    tq aunty ct…(bg pihak haikal) heheh
    amboi2, hg lak yg bagi idea noooo, kopek eh silap kopak ibu die nih…:)

  4. 4

    acu.. said,

    xbeli pun kat aikai otomen besa mcm kat tv tuh dkat the mines….kata aikai kpda ibunyer…hehhe….
    p/s: klakar toi dia nak otomen yg ori dlm tv tuh..kehkehek…

  5. 5

    nanadanny said,

    mamaAJ,
    ooo arissa pn bulan september ye…dah setahun la mcm tu, hepi besday arissa….

    acu,
    x habis2 haikal tu ngan otomen die….byk dah kt umah tue, nak yg besar gedabak, beli robot remote tu last2 letak atas lemari je pong…xde nyer nak main selalu…budak2 kan, dh die sonok kite pn sonok….

  6. 6

    mamaAJ said,

    AJ 12 september, mama dia 27 september! Hehehehe! sekian tima kaseeeeeyyy

  7. 7

    nanadanny said,

    mamaAJ,
    ooo arissa 12hb ye….tp yg kmiera nyer besday x nampak la tarikh nyer…warghhhhkakah

  8. 8

    miss k'chi said,

    kahkahkah lawaknya aikal nk otomen beso mcm dlm tv tuh…die pn x terlarat nk agkt,kehkekkeh

  9. 9

    nCT said,

    ish ish ish, dan lg promote diri sendiri mama aj ni, heranlah.

    happy belated birthday AJ. ari tu AJ lahir, aunty tengah peknen lg.

  10. 10

    klynda said,

    oooii apa kata, nanti bila klinda blk msia kita sambut besday org2 di bulan september..ahhaha

  11. 11

    nanadanny said,

    klynda….
    woit, maner aci……boleh blahhhhhhh….heheheh


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: