Pilihan Yang TEPAT

Aku harap kali ni pilihan aku tepat…

Semalam aku baca pasal KEMURUNGAN DI SEBALIK SENYUMAN dalam paper mingguan dan banyak fakta2 ada kaitan dengan aku…

Jadi aku rasa, biar la aku tenang….hidup aku ceria….balik rumah pn muka aku x selebet….aku sentiasa tersenyum dan gelak ketawa seperti tahun2 yang lalu…

Sesungguhnya di ***i hanya Allah je yang tahu perasaan dan naluri aku…

Boleh dikatakan hanya ***** saja yang ada, tetapi ***** di tempat lain….

5 Responses so far »

  1. 1

    jade2020 said,

    awat ni? apa plak yg telah terjadi

  2. 2

    nanadanny said,

    byk kes…
    susah nak cite la…
    nnt bila2 kite dating, cheq bgtau…
    terasa giler wei dok cni, entah la susah betui aku nak sesuwei kan diri wlpn dh setahun lebih kt cni…
    tuluuuuuuuunnnnnnnnnnn…..

  3. 3

    acu.. said,

    huhuhu..ciannyo kat akak aku nih…..huuuuuu……….tu la suh reramai bukak bisnez nasi ayam kat kampung takmo,best jerk,mesti laku,kehkehkee……akak ler jadi boz kami ikut ajerk..kikikiiki

  4. 4

    nanadanny said,

    hoh…iyo la tu..
    satgi akak rasa kite x untung wei…
    pasai kesian kt org…boh nasi banyak, ayam banyak, sume banyak…hehehe
    tp ok ape…lagi murah rezeki mcm tu kan…mesti lagi laku…
    hahaha very the verangan okeh…..

  5. 5

    nCT said,

    kengkawans, sorry tumpang nanadannya, kalau ada sapa2 yg berminat dgn barang zhulian, bolehlah contact aku, nnt aku update dlm fotopages/blog. sbb aku dah jadi agen zhulian.

    kalau berminatlah, kalau x minat x pa, ok. tq


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: