Sakit Hati…

Eiiii, aku x tau la pasai apa aku rasa mcm nie…

Tp, aku betui2 tension tau dok cni…mulut org2 cni aku rasa mcm taik + **b** sangat…

Awat la depa dengki sangat ngan aku…

Awat la depa ni xdak mulut nak insurans…

Ikut suka ati je nak cakap apa…x pikir apa yg diorang cakap tu bleh buat org terasa…

Depa jeles kt aku kah???

Suka menyibuk kah???

Tp aku xkan nangeh…sia2 aku nak nangeh pasai org2 yg x guna tu…

Biar la Allah je menilai kejujuran (jujurkah???), kejahatan (jahatkah???), kebaikan (baikkah???), keburukan (burukkah???), dan lain2 mengenai aku….kite manusia berdoa yg terbaik untuk diri sendiri dan keluarga serta kawan2 kala sedih dan gembira bersama….

Entah la, pada aku senang je, org yg pandai mengata itu sebenarnya manusia yg tak sempurna…seperti aku.  Tp sebolehnya, aku xkan menyakitkan hati org secara berdepan di depan org lain.  Itu bukan AKU.  Dan, aku percaya die tiada ILMU dalam menjaga hati dan perasaan org lain.  Die memang BODOH…hahahaha

puas hati aku…daaaaaa

13 Responses so far »

  1. 1

    mama_arissa said,

    betoi!! dia memang bodoh!!! eeeeeiii geraaaaaammm kat GEMOK tak habih lagii!!! bodooo punya GEMOK!!

  2. 2

    nanadanny said,

    hahaha….sama la SI GEMOK kmiera tu ngan org kt cni, bodoh piannggg datang dari maner pn x tau la…makhluk asing kot:)

    saya x leh nak komen la kt blog kmiera tu…heran betui, blog org lain bleh la plak…huhuhu

  3. 3

    nanadanny said,

    haa kmiera, adik saya pn cakap waktu kmiera “menghilang” depa dok kalut gak cari kmiera…hahahah

    saya citer kt die ptg tu, baru die tau…:)

  4. 4

    acu.. said,

    huhuhu….mmg sengal ler…xbest toi kije…jom studi balik..kehkehkkekhekhk…..depa jeles kot tgk memuda dah jadi org pnting bos…depa tuh apo ado..dahla dah tua,tak bleh tgk org senang le tuh…har tgk aku ngta daSYAT toi..kihkihkih..

  5. 5

    nanadanny said,

    wei acu, itu x dasyat la klu sekadar cakap2 kite nie…mulut org tua yang jahat tu yg x bleh blah tu…

    ptg satgi akak citer tau…sangat la sakit ati…

  6. 6

    miss k'chi said,

    ntah xbest lgsg keja cni…xdak adab sopan lgsg..ckp terjerit2…maki memaki..hari2 kena pekakkan telinga dgr depa terjerit2….org keja kl ni berlagak2 kot….XBEST LGSG!

  7. 7

    nanadanny said,

    mmg xdak sopan…
    xdak tata susila…
    xdak keje nak buat…
    dok pot pet pot pet hal org je…
    pastu ckp direct lak tu…
    mmg mulut mcm longkang….haaa geram la tu…
    aaaa??? apa kena mengena mulut ngan longkang kan????
    hahaha lantak la janji puas hati….huahuahua

  8. 8

    acu.. said,

    hati dia bushuk sbb tuh mulut die bau busuk sbb tuh mcm bau longkang kan sbb longkang bushuk,bukan mulut ajer, rambut,kaki,tiak dier pendek kata semua la bushuk mcm longkang sbb hati bushuk khehhekhekehkehekeehekehkehe…..(putaq belit jap)….toi dak toi dak…..kikiki

  9. 9

    nCT said,

    ha, fobia, dah merasa semua tu, sampai satu tahap, dah x boleh sabaq, mmg menangeh gila2. x tahan ooo. bukan sbb depa belagak keja kat kl, masalahnya yg mulut mcm ci**i tu, depa tu kebanyakan mcm kita gak, mai dr luaq, bukannya org kl sejati.

    mmg mulut longkang betoilah, benci sgt. pastu bila aku nak keluaq dr ofis gila tu, depa boleh pesan pulak, kalau jumpa kat mana2 tegurlah, kat shopping complex ke apa ke, ceh, depa shopping kat **d**, mana nak jumpa ngan aku, aku penah masuk sekali ja, tu pun sbb sh****ll ajak.

  10. 10

    nanadanny said,

    weiiiii…pasai apa aku komen td x kuar….teruk aku nak taip balik

  11. 11

    nanadanny said,

    kong la plak tenet ni

  12. 12

    nanadanny said,

    ct – tu la, hg pernah rasa nooo sume nie, depa ni mmg ngok ngek kot, tu sbb otak p letak kt lutut, x gheti nak jaga perasaan org langsung….

  13. 13

    nanadanny said,

    lawak siot ayat hg noi….akak jenuh dh taip ni tp still x dapat td…apa la tenet ni


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: