Dialog Lagi

Dialog 1

ni sume dialog2 antara bos aku ngan nana…

bos:  uncle hensem x? (sambil nk bg cokelat)

nana:  hensem…

bos:  nah amik cokelat nie…

dlm keta ni aku tanya nana nape kata **p tu ensem…nana kata kalau x kata hensem mesti bos ibu x bg coklat tu…:)

Dialog 2

satu hari tu bos aku bagi ‘something’ kat nana…

bos:  nah, amik nie…

nana:  terima kasih…

bos:  apa?? kasih?? eeiii x bleh sbb uncle dah berkasih dengan org lain…(sambil tersenyum dan masuk blk die)

nana:  apa la bos ibu nie…kakak kata terima kasih, bukan kasih la.  Ada ke nak kasih dengan die….

hahaha aku nak gelak dengan jawapan budak 5 tahun nie tau…

p/s:  apapun itu la bos aku…die mmg poyossss tau nak tergelak pn ada kenkadang teringat first time aku keje ngan die dulu, mmg kena ajo la dan x tau sikap die lagu maner…la nie apa pong die kata songeh ajo la janji ati die baekkkk maaaa…..meh, sape nak keje cni kite wat suka sama suka, nak???? coz aku nak cari pengalaman kerja kt tempat lain la….tp buatnya dapat bos yg mcm naga berapi mcm blogger sorang tu, mempuyuh la aku kt ctu wei….:)

5 Responses so far »

  1. 1

    acu.. said,

    hehehe..nana mmg pandai ckp mcm IIIIBBBBUUUU dier…kehkehkehkehekhe…apo!,takyahla nak tukaq suka sma suka,ingt senang ker nak cari keserasian antara bos ngn PA nya..(ewah pandai plok nak nasihatkan org :P) kihkihkih..tgk2 dpt bos yg tak poyos har mcm rimau lagi tatut….eeeeee…….

  2. 2

    nanadanny said,

    acu,

    samakah?? heheh..

    chehhhh!!! keserasian konon, hg ingat akak serasi benor la dok cni, tp serasikah????🙂

    wahhhh, syiok plak sebut kah kah kt cni tau…hahaha

  3. 3

    jade2020 said,

    aku nakk…aku nakkk…suruh bos hang tukaq mai sini bleh? keh keh keh

  4. 4

    acu.. said,

    har nnti msti word “KAh..kah” tuh jadi ikutan org lain…kehkehekhee..

  5. 5

    nanadanny said,

    jade,

    hg la tukaq cni, bos aku x mau aihh pindah ofis yg x glamer gitu…hahaha

    acu,

    tu la, nanti kite tgk ada x trademark kah kah nie…heheh


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: