Plan Di Hujung Minggu..

Klu dah ari jumaat nie kan…mula la otak aku ni pikir yg bukan2 untuk hari sabtu dan ahad ni.  Ye la, dah 5 ari dok kt opis boring gak kan…Selalunya, antara sabtu dan ahad, kaki ni akan merayap p maner2 dan kenkadang tu, dua2 hari tu kami keluar.  Bukannya apa, kesian pada anak2 yg dok merap je kt umah tu, jd x salah rasanya p jalan2 cuci mata kan…hehehe

Tp minggu ni, mcm2 yg aku plan…antaranya:)

mandi kt ulu yam…

p zoo negara…

nk p pavillion…nk cari donut yg kome kata sedap sgt tu…

KLCC…(budak2 tu x abis2 kata nk naik train)…

susah2 sgt, p je the mines,

ataupun…

alamanda….:)

Maner aaa yg best??? Atau ada lagi tempat lain yg best untuk family jalan2…???

4 Responses so far »

  1. 1

    jade2020 said,

    hari sabtu pi mandi kat ulu yam, balik tu singgah pavilion, beli j.co donut…errr beli kat aku skali ek

    hari ahad ip zoo, balik tu singgah klcc

    sabtu minggu depan pi la mines, balik singgah alamanda.

    amacam? bernas dak idea aku? bab jenjalan ni serah le kat aku, ada je idea nak jenjalan…tapi aku tak tau jalan wakgahhaahahah

  2. 2

    yanz said,

    hehheheeh..kalu aku, time sbtu ahad ni busy kemas umah, bsh kain, lipat kain, mop dan yg sewaktu dgn nya lahh..kdg2 mls btol nk kuar umah, lepak2 tgk cd, last2 tdo, tgk dh ptg, pastu mlm, cpt btol masa berlalu..
    kitorg pon cdg nk g klcc, p kt aquaria tu bwk ammar tgk2 ikan..zoo negara dh p hr tu, tp aku rasa zoo tepeng lagi best la..hehheeh(puji ada maknaaa niii..heheehhe)

    kt kl ni aku pon tak tau kt mana lagi tmpt yg best..aku rasa jade mesti tauuu….hehehee

  3. 3

    nanadanny said,

    chait!! baeeekkk punya idea jade nie..sume die soh aku p…tp aku telah melencong ke tempat lain…hahaha

    zoo tepeng lagi best??? alamatnya cancel la rancangan aku nk p minggu nie zoo kt kl nunnnnn…hehehe

  4. 4

    jade2020 said,

    ishh zoo negara pong best gak lah. zoo tepen aku tak pernah gi lagik. pi jela nanadanny oi….


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: