Jakunkah aku???

Sebenarnyakan, aku ni mmg excited orgnya…Klu dapat brg baru, aku mmg simpan dan jaga elok2.  Dapat p maner2, mmg aku akan simpan memori tu dalam2 kt otak nih..Dapat jumpa selebriti pn excited gilos, apa daaa, itu pn sonok ka??? Haa la, mesti la syiok pasai sume org kenai kan, tetiba kita dapat jumpa lak, mesti la best kan…hehehe

Tp, org yg aku jumpa ni pn mungkin biasa je pada korang, cuma saja je nak tempek kt cni, coz die ni muda lagi, ensem lak tu, ishhh x tau nk bgtau mcmn nervous gak waktu tangkap gambar ni, mcm apa je…hehehe

Ini lah mamat itu….

100_0920.jpg

Haaa….Awal Shaari la tu…Jgn marah!!! Ensem je dok sebelah aku kan…Hahahah!  Sebenarnya, dia ada urusan kt ofis ni, jumpa officer kt cni dan budak2 kt luar ni la mulakan sessi tangkap gambar.  Mula2 aku dengar riuh kt luar tu, malas la nk jenguk kan, tp bila nampak mcm flash sana, flash sini, kaki ni pun gatai kuar dari bilik.  Rupa2nya si Awal….ermmm not bad, mmg peramah orgnya dan tinggi siot mamat nie…hehehe

12 Responses so far »

  1. 1

    miss k'chi said,

    wahwahwahwah…syoknyeeeee akak..dpt tgkp dgn org glemer…hensem giler lak tu,hihihi…..mlm td xlena tdo aper,kikiki

  2. 2

    jade2020 said,

    ada unsur2 kejelesan melanda dlm diriku ahakssss

  3. 3

    nCT said,

    nanadanny – amboi kemain lg no, nak kena ni. Bos x dak kat ofis ka masa ni? (ct aku tpaksa edit sket untuk tujuan keselamatan) heheh

  4. 4

    nanadanny said,

    miss k’chi – ish, tido lena aihhh. Skrg ni dapat bantai je rasa mcm pengsan ajooo..hehehe penat la…

    jade – nasib baik hg jeles!!! sukanya aku!!! hehehe

    nCT – bos wak2 ni xdak, jd kami pn apa lagi…enjoooyyyy!!!:)

  5. 5

    nCT said,

    nanadanny – ini boleh mendatangkan marah, sapa pandai2 edit ayat aku ni, ish marahnya aku.

  6. 6

    nanadanny said,

    bestnya bagi org marah…hahaha
    wei, kan bos aku ni glamer, satu msia kenai die, satgi dgn aku2 sekali glamer, malaih la kan…:)

  7. 7

    azfaliza said,

    adoih! apsal aku pon terasa jeles haa?? tapi betul tindakan ko tu..jangan lepaskan peluang di depan mata..bukan senang artis tetiba jer muncul depan mata..takyah susah2 pegi cari ponggg..huhu jeles..jelessss……

  8. 8

    nCT said,

    nanadanny – betoi ka kalau pisau ka parang ka x leh lebih dr 6 inci, kalau lebih dr 6 inci, kena letak kat bonet? betoi ka, sbb org pasar malam ari tu kata jpj kata boleh letak dlm keta kalau kurang dr 6 inci. aku nak tau penjelasan yg betul

  9. 9

    nanadanny said,

    az – sabaq naa…jgn jeles sgt2 tau…:)

    nCT – nnt aku dptkan info pasai ni tau, bab2 ni kena tanya budak uniform…

  10. 10

    K. Lynda said,

    ambooii ct nak penjelasan pasai parang lebih dr 6 inci..heheheh…adooooooooooooiiiii..rasa nak pecah perut dah nie…tlgggggggggggggggggggggggggggggggg…

  11. 11

    nanadanny said,

    sy pn x tau motif ct tanya lagu tu…xkan die nk bawak parang dlm keta kan…musykil gak saya nie…mmmm

  12. 12

    yanz said,

    belakang parang kalau diasah lama2 tajam jugak..hahhaha (errkkk…ada kena mengena ayat ni ek dlm kisah kali ni)..hhhhhhehehe


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: