Kursus

Wahhhh…esok teman gi kursus tau, pepg kui 7.30 konon tayar bas bergolek ke INTURA nun..

Kursus Pengukuhan Pasukan…echeehhh nama baguih punya kursus…

Ini sume hasil sembang2 ngan bos kitorunk bulan lepas dan x sangka bos aku semangat waja nk bawak masuk utan / gua kt pengkalan hulu nun.. Waktu kitorunk tgh makan tu, tara dok sembang2 dan bercakap soal kursus ni x semena2 ada sorang budak nak masuk utan dan bos teruih call org INTURA dan deal nak pergi hujung bulan 1…caiyo2 bos aku nie..die lak yg semangat lebih…

p/s:  sbnrnya entri ni dh taip ptg kamis lps, cuma x sempat nak publish je ari tu…nanti aku citer kisah ari first hingga last day naaa…

2 Responses so far »

  1. 1

    Anonymous said,

    julia…best tak g sana…kwn2 ofis aku ni kata mmg mencabar laa, siap ada yg terminum ayaq dlm gua tu, kan tak bleh jejak kaki ada satu kwsn tu..ish tu yg aku lemah tu…bulan 5 ni, sapa yg x p hr tu, sume kena p plk..hampehhh…
    ada cc wan tu kata dia sembang dgn org jpj, dia sebot nama hang, dia kata hang krm slm…hehhehe…p memana ada jee org yg kenal..hehhe

  2. 2

    nanadanny said,

    haaa…nanti aku citer naaa pengalaman kt sana..ni nk citer sekali kisah org ofis j** ni…geram haku!!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: