Di Penghujung Tahun 2007

Banyak perkara yang berlaku tahun 2007 nie..suka, duka sume ada dan itulah kehidupan namanya…Kehidupan yang perlu kite tempuh dalam meneruskan hasad yang masih ada…echeehhh bermadah la plak…hahaha

Antara perkara yang gembira:-

1.  Melahirkan haziq, anak ke-3 kami…syukur pada Allah atas ketiga2 anak kami ini..

2.  Bertukar ke Putrajaya, tempat lama aku berkhidmat dan di sini jua aku kembali…(lama ke??? hehehe)

3.  Dapat kuarters di sini…Alhamdulillah klu tak jenuh gak nak cari rumah sewa…

4.  Keletah anak2 yang semakin celoteh x tau nak kata dah…

5.  Dapat penyewa rumah yang setakat ini x pernah kantoi lagi bayar…hehehe (income tuh)

6.  Dapat jenjalan byk2…kt prk dulu limited la tempat die so kt cni, jom jln2….

7.  Dpt buat blog nie..best wooo at least dpt curahkan apa2 kt cni yang terpendam di hati..

Dah penat pikior dah, kite p perkara yang x besh lak:-

1.  Suasana kerja yang ada kala pasang surutnya…tp skrg nampaknya dah kurang sket mungkin aku pn dh tunjuk belang kot!! hehehe

2.  Org yang kite percaya rupa2nya ada udang di sebalik batu…x sangka sungguh la!! (sapa org tu ek???)

3.  Suka mengungkit perkara yang dah lepas…(mcmn aaaa nak ubah sikap aku yg 1 nie) anyone can consult me???

4.  Dah kurang balik kg…sodihnya rasa ati.  Klu kt prk at least sbln 1 @ 2x kitorunk mesti balik tepeng…Xpe, tunggu haziq beso sket, nnt kite balik sokmo naaa bang….

itu je kot…otak ni blur sekejap..ooo bukan2 sebenarnya tuan nyer blog ni tengok jam sudah kui 1.45 donggg…mau p buat apa2 yg patut lak…traaaaa

10 Responses so far »

  1. 1

    yanz said,

    pejam celik pejam celik, dh nk masok 2008…lagi bertambahnya angka di belakang tu, maknanya makin bertambahlah jgk usia kita..ish ish ish…
    btol la julia kan, dlm setahun tu mcm2 yg kita alami, ada pahit, manis, suka duka, hitam putih kehidupan lah namanya…

    dan yg paling x best, di ujg thn 2007 ni, skali lagi aku tak leh nk join cbox tu plk..bengong btol laa, kejap bleh, kejap krg dia block…hampehhhh…huhuhuhuuuu..so kwn2, tak leh laa nk sembang2 ek..

  2. 2

    nanadanny said,

    xpe yan..cbox tu pn namanya ngok ngek kan so hg buat paham2 aje la…hahaha ( ayat unt nyedapkan ati pasai aku pn x leh join gak cbox tue..huh!! )

    lagi satu, jgn sebut la angka2 nie kan kite masih muda rumaja gitu..heheheh

  3. 3

    yanz said,

    haaa, aku phm sesangat lah sapa yg ngok ngek tu…wakakkakakahh..

  4. 4

    jade2020 said,

    padan muka yan….wakgahahahahahhahah

  5. 5

    Along said,

    laa…patut la yan sengap ja, rupanya tak bleh masuk cbox ngokngek. Julia pun sama rupanya. Disbbkan nama cbox tu ngokngek, itu yg sekejap ada sekejap tarakkk!!

  6. 6

    nanadanny said,

    kami jd baik sekejap..x leh chat2 nieh…

  7. 7

    yanz said,

    cis ziana, padan kan muka julia skali laa…kihkihkihkih…

    tp takpe kan julia, kita ni bleh jadi PA contoh, takde masa laa nk chat2 nihh…buat keja ofis jaa…heheh..
    x mcm ziana tu haa, siap p jusco la, ampang laa..panggg mauu!!

    tu laa, nama pon ngok ngek, mmg ngok laa cbox tu..termasuk org2 dlm tu..kuangkuangkuang..wakakkakakaahh

  8. 8

    azfaliza said,

    a’ah ler..dah nak masuk 2008..azam pon tak buat lagi ni..err err err..ah nanti ler pikior…….

  9. 9

    jade2020 said,

    woi aku dah insap la. dah lama aku tak pi jusco apatah lagi temapt2 lain. huhuuuuu

  10. 10

    nanadanny said,

    HAHAHA (GELAK JAHAT) BACA AYAT YANZ TU…
    jade – cam x caya je hg dh insap..azam 2008 ka???
    az – pk2, jgn x pikior nooo…tinggai 3 ari je lagi..hehehe


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: