Protected

Ni mintak tolong pada sesape yg xde keje tu..tlg sat klu bleh citer secara detail mcmn nk buat entri yang protected nie.  Bukannya apa sesetengah citer tu rasanya terlalu peribadi dan hanya kengkawanz yang biasa je memahami kan…kan..kan..

So, apa lagi…cepatlah tolong…heheheh

3 Responses so far »

  1. 1

    azfaliza said,

    belah kanan masa taip entry tu ada ruangan password..buh je apa2 password kat dalam tu pastu save..otometik dia akan jadi protected..cubalah..anda pasti menyukainya..ngeh ngeh ngeh🙂

  2. 2

    jade2020 said,

    sebelum publishkan entry tu, masokkan paswed kat sebelah kanan tu..

  3. 3

    nanadanny said,

    oooo..nnt teman tgk naa…
    tochee…tochee..


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: