Kursus oh Kursus

Untuk makluman sume, tahun ni satu kursus pn aku x pi lagi…Maner x nyer dengan anak yang kecik tu x sampai ati lak aku nak p maner2 wlpn aku tau abahnya boleh menjaga anak2…

Tapi ari ni aku dok semangat waja lak mencari kursus2 yang ditawarkan kt INTAN dan Jabatan aku nih.  Tetiba ternampak lak Kursus Asas Pembangunan Laman Web ni.  Memang menarik coz kursus ni merangkumi aspek2 rekabentuk grafik, laman web, animasi tp yang takutnya ada persembahan lak…Tp xpe, coz adobe photoshop ni memang aku zero abis…x tau langsung.  At least bila pi kursus laman web ni leh la aku explore lebih lagi pasai internet..hehehe

Kan ke kite kena cukupkan 7 ari kursus dalam setahun…So, tengah mencari lagi kursus nampaknya.  Nak pi bengkel pengucapan awam, last2 mesti berucap nyer…Ohh tidak, aku paling x suka public speaking ni dari zaman sekolah lagi.  Aku lebih suka amik piksa dari berucap kt depan sorang2 n sume org dok pay attention kat aku.  Nanti2 la aku survey kursus apa yg sesuwei…

Klu x cukup ari x leh ka??  Eeiii dh nak akhir tahun baru la kelam kabut.  Bukannya sengaja tp dulu keadaan x mengizinkan.  Jadi pada kengkawan yg x cukup lagi kursus tu, bagitau la kt aku, leh kite p sama2.  Apa lagi, jom jalan-jalan p kursus sekali…

6 Responses so far »

  1. 1

    jade2020 said,

    aku pun thn ni satu kursus pon tak pi. thn lepas berlebih2 sangat sampai berbelas2 hari, thn ni tadak kursus…yg ada hanyalah kurusssss

  2. 2

    nanadanny said,

    betui la..hg kuruih sgt nnt aku suggestkan satu vitamin ni. Klu nana menjadi (mangsa experimen) nnt aku bgtau kt hg. bru nk order kt kakak ofis…

  3. 3

    yanz said,

    heheheheh…ziana mkn vitamin utk kanak2, sat lagi dia pon jadi kanak2 ribena…hehehhe

  4. 4

    nanadanny said,

    wei…vitamin ni sesuwei untuk org dewasa jugak kot.. x kira nk bagi gak xiana ni gemuk sket..tinggai tulang satgi angin kuat mesti melayang nyer…hahaha

  5. 5

    azfaliza said,

    nanti bagitau la kalau ada kursus..bleh pegi skali..tahun ni satu kursus pun tak pegi..takkan nak pegi kursus kawin plak kot..huhu..nanti bagitau la eh…….

  6. 6

    nanadanny said,

    nnt aku tarikh aku bagitau kt hang tau…bleh kite berkenal2an secara live…hehehe


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: