MTD Juara Cabaran Teknologi F1 Petronas

Yes!! Aku sememangnya berbangga..

Sebenarnya MTD (Maktab Tentera Diraja) ni tempat asben aku koje…dan tajuk ataih ni dimenangi oleh budak form 4 yang menyertai pertandingan ni yang menghasilkan teknologi terbaik sehingga dinobatkan johan Cabaran Teknologi Formula 1 Petronas Peringkat Kebangsaan walaupun menghadapi jadual pembelajaran dan latihan ketenteraan yang ketat…chaiyo2!!

Memang x dinafikan diorang punya schedule ketat ala2 tentera gitu.  Asben aku cakap nak weekend pn payah dan ada kalanya setengah budak tension dan ada gak budak2 sana yang snackout memlm buta…

Apa2 pn…congratulation to RaPiD bLaZe group pasai menaikkan nama MTD keseluruhannya dan x dinafikan aku pn bercita2 nak masukkan anak2 aku ke sana coz banyak keistimewaan dan kemudahan yang kerajaan tawarkan…(itu pn klu dorunk nak..hehehe)

p/s:  mesti bangga mak bapak budak tu kan…bestnya..

3 Responses so far »

  1. 1

    Op uLyA said,

    wah… ur husband rmc ke?? haha im ulya team manager of rapidblaze.

  2. 2

    nanadanny said,

    yap ulya, klu akak cakap nama asben, sure ulya kenai…baru td akak call asben tanya nama ulya ni n asben akak cakap ulya dh pergi rusia atas biasiswa….klu betui congrats again…akak bangga betui la budak2 melayu yg cerdik mcm ulya ni tau….bagus2

  3. 3

    Op uLyA said,

    haha.. yeke.. sape husban akak 2?? haha.. alhamdulillah diberi peluang kak..🙂

    yea saya skarang berada di jordan la kak.. biasiswa kementerian pertahanan buat pergigian..🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: