6 Perkara Pelik

Aku telah di tag oleh kwn aku pasai 6 perkara pelik mengenai aku…jd nk x nak layan aje la kan coz skrg ni pn koje xde n bos lak ada meeting….jenuh jugak ni nk pikior tp antaranya:-

1.  Klu aku drive suka bukak radio kuat2 tp bila aku dok tempat duduk belakang aku mintak slow kan radio tu…bleh??

2.  Sgt sensitif dengan kata2 org dan akan ingat kata2 tu sampei bila2…bleh sesentap ati ni ok!! (pendendam kah aku???)

3.  X bleh tgk org nangeh…aku mesti nangeh sama wlpn org tu xde kaitan langsung ngan aku..

4.  Bila buat keje aku mesti set time keje tu mesti siap kui baper…selalunya menjadi terutama bab masak memasak ni…bila terlepas sket wlpn 5 minit ati ni meronta2…x suka, x suka…

5.  Bila org kata kt aku secara live aku x berani nk sound balik…bila dh dok kt tempat, baru la idea tu mcm2 datang…(penakutkah aku???) [sbnrnya x suka cari gaduh ok…]

6.  Susah nk sakit, tp bila dh sakit teruk sgt kena tu…(skrg ni pn tgh sakit, batuk, dmm, selsema, sora tu x yah cakap la…ala2 ella gitu….)

7.  Bila sakit, aku lagi kuat makan…(jgn benda lain tlg makan sama sudah…ayokkkk!!!)

8.  Suka bagi arahan sekali je…bila x dengar otomatik saraf2 kt muka ni jadi lain dan org teruih tau yg aku marah…hahaha

9.  Suka tlg org wlpn org tu pernah buat something kt aku…sbnrnya x sampei ati nk balas apa yg org buat coz apa2 pn biar la Allah je yg balas sume tu.

10.  X suka asben puji…tp sebenarnya mmg mengharapkan pujian die…bleh camgitu?? Fenin2….

p/s:  aku x leh lawan hg la xiana…separuh je la yg aku bg tp ok gak kan sbb mintak takat 6 je…heheheh

9 Responses so far »

  1. 1

    azfaliza said,

    ish ok le tu dapat gak 10..ni 3 pon blom dapat lagi..dah 2 ari duk pikir, tak datang2 jugak mende pelik tu………….huhu

  2. 2

    nanadanny said,

    az,
    ni pn main taram aje la…x sangka dpt gak lebih..hehehe

  3. 3

    jade2020 said,

    bila sakit lagi kuat makan? astagaa….mujoqla hang sama dgn aku, jarang sakit, kalo sokmo sakit aku tak tau ler…abis terus makanan kat melesia ni hahahahahahahaha

  4. 4

    nanadanny said,

    jade,
    hg pn sama spesis ngan aku ka?? aku ingatkan sensorang ja lagu tu…nasib baik ada geng..hehehe

  5. 5

    jade2020 said,

    aku spesis susah sakit tapi kalo sekali sakit mmg sakit teruk. tapi aku bukan spesis kuat makan time sakit. hang sorang je lagu tu hahaahahah

  6. 6

    nanadanny said,

    cit, cakap x serupa bikin….pangggggggggg

  7. 7

    miss k'chi said,

    sama la no.2 smpi no. 5 tu…..lg satu no. 9, huhuhu

  8. 8

    azfaliza said,

    no. 5 tu stuju sangat2…hahahahaha😀

  9. 9

    nanadanny said,

    miss k’chi n az,
    kiiiitaaa seruuupaaa…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: