Boring

Yaa AmMpUnn…boringnya ari ni x tau nk kata la.  Klu dok umah kan best!!! Bleh sama ngan anak2 tp penat die x leh nak kata pasai dari pagi sampai ke petang non stop ada je keja nk wat.  Jadi bila sesiapa yg jadi suri rumah tu sebenarnya aku salute dorang lagi byk keje.

Smlm dtg keje naik moto ngan asben coz die cuti.  Jd nk tergelak pn ada coz dh lama aku x naik moto ni..Abis muka i kena angin…huahuahua.  Dh la topi keledar aku xde face cover tu.  Bila asben suh pegang die, aku leh kata..soriii, i x biasa la naik moto ni…huahuahua.  Asben aku bila nk corner je sungguh menakutkan aku wlpn die kata biasa je bwk camgitu.  Tp sentimental value tu ttp ada bila berdua-duaan ataih moto tu..best2!!!

Bila balik umah…surprised!!! Umah aku telah diubah oleh interior design..asben aku daaa!!!  Ghajin sungguh la klu aku idak la nk buat sume2 tu..Mcmn kedudukan brg2 umah aku tu memula masuk umah sampai aku nk pindah la x berubah gamaknya…huahuahua

Ini apa aku melalut daaa… Stop cni dulu…chiaw!!!

6 Responses so far »

  1. 1

    klynda said,

    klinda tiap2 ari naik motor..

  2. 2

    nanadanny said,

    xpe..syiok aaa bleh berdua2an ataih moto..

  3. 3

    azfaliza said,

    waaaa…….romentiknye…..😉

  4. 4

    nCT said,

    julia, lenkali hang buat cam along tu, ambik cuti, antaq budak2 pi nursery, pi lah jln2 ronda2 naik motor 2 org, apa salahnya sekali sekala kan…. best apa…

  5. 5

    Along said,

    ha…betoi. buat mcm aku….sanggup amik cuti, dak pun half day…pastu p dating….syiok woooo….mcm2 benda kita buleh sembang. selalunya dok umah, mcm tak dak apa nk ckp…rupanya masih ada lagi…

  6. 6

    nanadanny said,

    ct n along,
    aku ngan asben selalu gak buat cam2 p la dating 2 org konon nk wat cam bercinta la tp korang tau….last2 mesti tingat dialog anak wak2 kuar sama2 tu..kenkadang tu kitorang lak yg yg ckp mcm anak2 ckp..hahaha susah tui la mungkin sbb anak pn dh besar byk lak celotehnya…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: