Shortform (sambungan)

Aku telah menerima response berkenaan perkataan yg telah dishortformkan tu.. Nk tergelak pn ada coz akhirnya aku kalah…kalah lagi…arggggghhhh malunya aku!!!!

Maner x nyer pagi jumaat tu aku dn asben dh terlewat bangun.  Die pn sms kt member bagitau x dpt nk beratur pg tu.  Sambil aku kemaih barang2 anak yg nk dibawa ke rumah pengasuh asben p mandi.  Tetiba aku dengar bunyi sms tepon asben aku…dn asbenku menyuruh aku tengok sms yg diterima…

Ketuk2 pintu x bkk pn sahih tgh melabur kt ASB.  Aku pn teruih ckp…

aku  :  “aku kt kantin ni.  Ahad aku off”.

asben  :  ok..ok..

bila dh abis mandi asben aku pn p amik nset die..

asben  :  bukan kantin la syg…kuantan la…

aku  :  apa lak kuantan..klu kuantan die mesti guna kntn nyer…(x puaihh ati tu)

asben  :  x…member ni blk jumpa bini die kt kuantan

aku  : (arghhh malunyer aku..tp punya nk cover buat noeen je)

aku  :  apa la x gheti buat shortform member abg tu..nnti julia tanya member (konon nk puaihhkan ati la)

tapi……….ari ni aku dpt keputusan yg mengecewakan aku.  Sume dok kata kuantan..haaa malunya aku.  Asyik kalah je..(mesti asben aku dok renyiihhh baca post aku kali nih!!!  Menang la konon!!!)

p/s:  Morale of the story..jgn lawan ckp suami…hehehe

7 Responses so far »

  1. 1

    m|era said,

    aik kita sama la julia.. ktn = kantin

  2. 2

    nct said,

    tu namanya org2 yg dah matang, mcm kami yg muda rumaja ni, mmg tafsiran dia lain, so paham2 sendirilah no😛 wargahkahkhakah

  3. 3

    azfaliza said,

    yes! 10 markah untuk aku…maklumle, kampongku di kuantan..😉

  4. 4

    m|era said,

    woii julia, bos baru kat sini bawak BMW baru lah plet ADK 8, fuiyoooooo!!

  5. 5

    nanadanny said,

    kmira,
    dorunk x gheti buat shortform kan!!! nyusahkan aje..

    ct,
    rasa nk marah ke nk senyum aaaaa!!!

    az,
    ooo patut la tau sgt airport kuantan tu…hehehe

  6. 6

    klynda said,

    warrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhh..lawak lawak lawak

  7. 7

    nylea86 said,

    kahkahakah:P


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: