Adik-beradik..

Inilah anak2ku…

Tengok keletah diorang dan perubahan dari hari ke sehari mmg menghiburkan dan tiada kata yg dapat diluahkan..

picture-036.jpgpicture-037.jpgimage054.jpg

p/s:  ghajin benor dok buat update ni bukannya apa…bos xdak nih!! hehehe

6 Responses so far »

  1. 1

    jade2020 said,

    muka haikal sama dgn nana. haziq lain sket

  2. 2

    klynda said,

    why so small?? i mean your blog..

  3. 3

    nanadanny said,

    jade2020,
    confirm diorang memang adik badek seibu sebapa

    klynda,
    tangan ni dok gatei buat yg bukan2 jd kot lain la…(haa, jgn dok putarbelitkan statement ni ye, kome ni kan bleh satgi meaning lain la tuh) hehehe

  4. 4

    Along said,

    cantiknya nana….dah bertahun tak tgk noo. nana ngan haikal mmg sama. si haziq plak lain….rasanya byk ikut mat la…heheheh…lama tak sembang ngan mat kan….

  5. 5

    nanadanny said,

    along,
    ikut mat pn xpe aihh…anak abahhhh…
    sembang ngan mat je??? ngan aku???? warghhhhhh sodihnya deeennn

  6. 6

    Along said,

    dgn hang tu kdg2 buleh sembang kt cbox jugak…tak la lama sgt rasanya. alaa laa…sedih la plak aih. gataiiii


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: